Inchiriere BIROURI

 

 

142mp, SPATIU BIROURI, compartimentabil conform solicitarii dvs. 

Spatiul de BIROURI disponibil spre INCHIRIERE are o suprafata utila de 142mp cu o inaltime de 3m pana la plafonul casetat. Spatiul este situat la etajul 3, este open space, insa daca activitatea dvs. impune o anumita compartimentare , o vom realiza conform cerintelor dvs.
Spatiul este complet independent ca functionalitate, utilitati si contorizare.
Spatiul se preda Chiriasului complet functional si dotat: sistem de climatizare si ventilatie,  centrala termica pe gaz, tablou electric, cablaje, prize, lampi, intrerupatoare, instalatie internet, prize internet, tv, parchet, plafon casetat.etc. Spatiul dispune de oficiu si grup sanitar propriu complet dotat si functional.

Cladirea de BIROURI ,,MTR’’, o constructie noua, cu design modern si luminozitate, cu o suprafata de 1700mp, desfasurata pe 4 nivele, intr-o incinta de 2750mp, care asigura nu numai utilitate (50 locuri de parcare) ci si ambient si relaxare.

Amplasata stradal intre centrele comerciale MEGA IMAGE, restaurant PASSION, restaurant RUSTIC si  LIDL din Drumul Taberei, strada Valea Oltului, nr. 123-129.

Structura constructiei este din beton, cu inchidere perimetrala din perete cortina, cu structura si geamuri, termo si fonoizolante de inalta calitate, asigurand un climat optim cu aport minim al climatizari. Toate geamurile constructiei sunt duplex sau securizate.